fotball PT

Vi i Sportslabben jobber hele tiden for å utvikle neste generasjons toppspillere.

Dette innebærer fokus på detaljer og coaching med spilleren som utgangspunkt. Basert på spillerens egne tanker, motivasjon og ferdighetsnivå, er vi med å tilpasser og legger opp et opplegg med fokus på fotballfysikk, teknikk og taktikk. Dette kan skje via 1 til 1 økter, eller online.

Våre trenere har høy kompetanse og erfaring som både toppspillere og trenere (Eliteserie, obosliga og 2. divisjon).

Har du spørsmål, eller ønsker å bestille en time med oss? Send oss en mail på sander@sportslabben.no eller bruk kontaktskjema under.

Vårt team

Sander Birkeland

PT, Fotballspiller, IPR og Fotballtrener

Tommy Trinh

Behandler/Naprapat og fysisk trener for Hamkam

Varg Ringdal Støvland

PT, Fotballspiller, fotballtrener og Master innen idrettsmedisin

Quint Jansen

Fotballspiller, analyseekspert og Fotballtrener

Jørgen Solvang Nilsen

Fotballspiller, IPR og fotballtrener

Andreas Mauset

PT og Fotballtrener

Simen Lillevik

Fotballspiller og Keepertrener

Håvard Stedje

PT, fotballspiller og fotballtrener

Morten Renå Olsen

PT, fotballspiller og fotballtrener

Sander Birkeland og torshov sport

Ofte stilte spørsmål

Fysiske økter

  • PT økt 1 til 1 (60 min) – 1190kr
  • Duo økt (60 min) – 799kr per spiller
  • Mindre grupper og lagsavtaler (minimum 4) – 325kr per spiller

Kamp- og treningsanalyse

  • Per kamp (30 min) – 490

Online coaching med treningsplan og oppfølging

  • 4 uker – 3990kr
  • 6 uker – 4990kr
  • 8 uker – 5590kr 

Våre økter i Oslo finner sted på voldsløkka og Kringsjå, rett ved Norges idrettshøyskole.

Hvis det er snakk om lagsøkter, har vi mulighet for å komme til deres lokalisering. 

Vi bruker det utstyret som er relevant for spilleren vi jobber med. Dette inkluderer utstyr som fotballer, kjegler, treningsstrikk, mål og vester.

Vårt nyeste treningsredskap er blazepods. Dette beskrives best som kjegler med lys, hvor man aktivt jobber med orientering i fotball. 

En økt med oss vil alltid ha spilleren som utgangspunkt. Vi anbefaler og først kjøre en kartleggingsøkt, ved mindre du allerede vet hva som må jobbes med.

Vi liker å ha fokus på utvikling i en mer spesifikk kontekst, og bryter ned fotball til fire elementer: fysikk, mentalt, taktikk og teknikk.

Det som skiller oss fra andre aktører er at vi ønsker å skape størst mulig overføringsgrad til spillet. Vi har erfaring og kompetanse som tillater nettopp dette. Dette betyr at vi benytter metoder som ivaretar så mange av de fire elementene (fysikk, mentalt, taktikk, teknikk) som mulig, i alt vi gjør.

Vi ønsker å unngå for mye isolering av ferdigheter (for eksempel bare trene hurtighet eller teknikk) som har blitt en standard når man jobber med spillere. Vi ønsker derimot å jobbe med øvelser som krever hurtighet kombinert med valgtrening. I dette tilfellet benyttes taktikk og teknikk, noe som gjør øvelsene mer relevant.

Dette gjør at spillerne henter ekstra utviklingsprosent hver trening sammenlignet med vanlig «standard» metodikk. Over tid vil dette utgjøre en stor forskjell.

Vi jobber med alt fra eliteserie- og obosspillere til jenter og gutter i 8års alderen.

Alle spillere er velkommen til å jobbe med oss, uavhengig nivå og alder.

I aksjon

Private økter

Vi ønsker å nå ut til flest mulig med Sportslabbens kunnskap og erfaring. Derfor tilbyr vi nå private treningsøkter. Dette innebærer 1 til 1, eller i større grupper.

Weights

Online coaching

Vi i Sportslabben tilbyr egne program til fotballspillere. Programmene omhandler hurtighet, styrke og spenst. Alle programmene tar sikte på å gi deg øvelser og verktøy som er skreddersydd din totalbelastning og behov.

laptop-gede2c9212_1920

trening- og kampAnalyse

Våre analyseeksperter gjennomgår video fra kamp eller trening med deg. Klippene som tas ut vil være basert på dine utviklingsmål.

Hva sier spillere vi har jobbet med?

"Har jobbet fast med sportslabben igjennom offseason og under sommerpausen. Vil beskrive dem som spesialister på den fysiske delen av fotball, anbefales virkelig!"

Simen Olafsen

Kjelsås

Brede Sandmoen

Vålerenga
"Tok kontakt med dem i offseason. Det er nok noe av det smartere jeg har gjort som spiller. Vi jobbet med orientering og tekniske detaljer, noe som har gjort meg til en mer komplett spiller."